Overige video's

Bloemkoolcouscous met mais en olijven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Maal de bloemkoolroosjes in een keukenmachine tot het bloemkoolkruim op couscous lijkt.
  2. Kook de doperwten circa 3 minuten en voeg de mais toe. Rooster de bloemkool in een droge, hete wok of koekenpan al omscheppend 2-3 minuten.
  3. Giet de doperwten en mais af en meng ze met de ui, tomaten, feta, olijven en de helft van de kruiden door de bloemkool. Verwarm kort.
  4. Roer de olijfolie erdoor en bestrooi met de rest van de kruiden. Serveer de bloemkoolcouscous met partjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.