Overige video's

Bloemkoolbroodjes

6 gemiddeld brunch, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Meng de bloemkool met het bakmeel, de gehakte tijm en 1 theelepel zout. Maak een kuiltje in het midden en giet hierin de eieren en de melk. Meng alles snel door elkaar tot een grof deeg, maar bewerk het niet te lang.
  3. Vorm met vochtige handen 6 bollen van het deeg van en leg ze op de bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie en bak de broodjes in het midden van de oven in circa 25 minuten bruin en gaar.
  4. Garneer de bloemkoolbroodjes met een takje tijm en serveer warm.

Bereidingstip

Serveer de bloemkoolbroodjes met blauwe kaas.

Voeg 1 eetlepel pesto toe aan het deeg in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.