Overige video's

Bloemkoolbeignets

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Blancheer de bloemkoolroosjes 2 minuten in ruim kokend water met zout. Spoel kort af onder koud water en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Klop de bloem met het bier glad. Voeg het ei, de knoflook, gedroogde kruiden naar smaak en wat zout toe. Klop alles tot een luchtig beslag.
  3. Verhit een laagje zonnebloemolie in een hoge hapjespan. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag, laat iets uitlekken en bak ze in de olie om en om goudbruin.
  4. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer direct. Lekker bij de borrel of als groentegerecht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.