Overige video's

Blini
Blini
(0)

Blini

Blini zijn de ideale basis voor een lekker hapje. Beleg ze met zalm en dille of garnalen, of ga voor een vegetarische variant. Heerlijk op de borrelplank of als voorgerecht!
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Maak een beslag van de bloem of boekweitmeel, bakpoeder, 1 eidooier, melk en het mineraalwater. Laat even staan. Klop intussen 1 eiwit met een snuf zout stijf. Roer het beslag nogmaals door en schep het eiwit voorzichtig erdoor.
  2. Verhit enkele druppels zonnebloemolie in een koekenpan en schep kleine bergjes beslag erin. Bak de blini aan beide kanten lichtbruin. Laat afkoelen en beleg met zure room en naar keuze (warm)gerookte zalm of een garnaal.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.