Overige video's

Bleekselderijstengels met kruidenzout

6 eenvoudig snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (164) Radijsjes (74)

Bereiden

  1. Maak de peterselie met de basilicum (blad en steeltjes)fijn in de keukenmachine. Meng met het zout en het sesamzaad.
  2. Was de bleekselderijstengels en de radijsjes. Snijd de stengels in stukken en serveer met het kruidenzout.

Bereidingstip

Naast de stengels kun je ook het blad van de bleekselderij opeten. Gooi die blaadjes als ze er nog goed uitzien dus niet weg. Gebruik dit selderijblad bijvoorbeeld om een soep of saus wat extra smaak te geven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (164) Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.