Overige video's

Bleekselderijbootjes met eiersalade

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Mosterd (262)

Bereiden

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin het spek knapperig. Snijd de eieren in kleine blokjes. Meng de eieren met de mayonaise, crème fraîche, mosterd, citroensap, dille en spekblokjes. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de bleekselderij in stukken, vul met de eiersalade en garneer met een spriet dille. Serveer de bleekselderijbootjes met eiersalade als voorafje of borrelhapje.

Wijnadvies

Schenk bij dit recept Green Grüner Veltliner.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Mosterd (262)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ingrid Mey-Grune 15-05-2018
Was voortreffelijk. Vooral de spekjes gaven een pittig zoutje. Maaaaar, die 2 EET lepels citroensap heb ik maar niet gedaan. Een paar kneepjes van het limoentje leek me genoeg. Typefout?!