Overige video's

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
26 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover.
  2. Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas.
  3. Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren.
  4. Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
26 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.