Overige video's

Bladerdeegtaartje met zalm

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeegplakjes ruim uit elkaar op de bakplaat.
  2. Verwijder graten en vel van de zalm. Blancheer de asperges 1 minuut in kokend water met zout. Spoel ze af en droog ze.
  3. Bekleed de bladerdeegplakjes met de uiringen maar laat de randen vrij. Verdeel de asperges en de zalm in stukjes ook over het bladerdeeg. Bestrooi met zout en peper.
  4. Bestrijk de randen van het deeg met ei en verdeel de rest van het ei over de vulling.
  5. Bak de taartjes onderin de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  6. Laat iets afkoelen en serveer met mooie blaadjes basilicum.

Bereidingstip

Deze taartjes kunnen ook worden gemaakt met tonijn, sardine of makreel. In plaats van groene asperges kun je ook witte asperges of courgette gebruiken.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.