Overige video's

Bladerdeegtaartje met spek en appel

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vorm van de plakjes deeg een vierkant op de bakplaat of rol het verse bladerdeeg, inclusief bakpapier, uit op de bakplaat. Druk de randen goed aan en bestrijk het deeg met een deel van het ei.
  3. Verdeel de plakken appel over het deeg en bestrooi met de tijmblaadjes en een beetje peper.
  4. Verdeel het spek erover en bak de taart in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat een beetje afkoelen en bedruppel de taart met de honing.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.