Overige video's

Bladerdeegtaartje met feta en paprika

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 2 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Verwarm oven voor op 200ºC.
  2. Prik gaatjes in het midden van elk plakje bladerdeeg. Verdeel de feta en paprika erover en bak circa 15 minuten in de oven.
  3. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  4. Meng de olijfolie en de azijn door de veldsla en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de taartjes en garneer met de pijnboompitten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 2 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.