Overige video's

Bladerdeegtaart met gorgonzola, venkel en pecan

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
27 g
Vezels 3 g
Zout 2,4 g

Bereiden

  1. Laat het deeg in de verpakking ontdooien. Schaaf de venkel en ui in zeer dunne plakken en schep met de olijfolie en wat versgemalen peper in een kom door elkaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Spreid het deeg uit op de bakplaat en druk bij losse deegplakjes alle randen goed op elkaar.
  3. Bestrijk de buitenste centimeter vanaf de rand met water en vouw naar binnen zodat je een iets verdikte rand krijgt.
  4. Verdeel de geschaafde venkel en ui gelijkmatig erover en bak de taart circa 10 minuten in het midden van de oven. Neem uit de oven.
  5. Verkruimel de gorgonzola over de groenten en bestrooi met de pecannoten. Schuif de bakplaat onder in de oven en bak nog circa 15 minuten verder goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
27 g
Vezels 3 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.