Overige video's

Bladerdeegstengels

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
15 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bestrooi het werkblad met wat bloem. Leg alle plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een grote lap.
  2. Klop het ei met de melk goed los en bestrijk het deeg ermee.
  3. Meng de walnoten met de kaas, paprikapoeder en kruiden en bestrooi het deeg met de helft ervan.
  4. Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en nog eens dubbel. Rol dit weer uit tot een grote lap en bestrijk weer met ei. Bestrooi met de helft van het overgebleven kaasmengsel en vouw het deeg weer dubbel. Bestrijk met de rest van het ei en de kaas en snijd het deeg in repen.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deegrepen op de bakplaat en bak ze in circa 10 minuten goudbruin.
  6. Laat afkoelen en serveer de stengels bij de soep of als tussendoortje.

Bereidingstip

Varieer in vorm en bak in plaats van stengels eens vierkantjes of rechthoeken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
15 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.