Overige video's

Bladerdeegsnack met pesto

Op zoek naar een vegetarische snack voor tijdens de borrelavond? Deze bladerdeegsnack met pesto, Parmezaanse kaas, feta en pijnboompitten staat een handomdraai in de oven én op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maal de basilicum met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en olie tot een pesto. Pureer de feta erdoor.
  2. Plak de plakjes bladerdeeg van 1 pakje aan elkaar tot een rechthoek. Bestrijk met de pesto. Plak de plakjes deeg van het tweede pakje ook aan elkaar en leg deze lap op de pesto. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  3. Steek of snijd vormpjes uit het deeg en bestrijk met het ei. Bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.