Overige video's

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

10 gemiddeld brunch, lunch, snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Laat het bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien.
  3. Bak het shoarmavlees in de zonnebloemolie in ongeveer 5 minuten bijna gaar. Schep het vlees af en toe om. Doe het vlees in een kom.
  4. Schep de bosuiringetjes, paprikastukjes en de helft van het eimengsel door het vlees.
  5. Leg in het midden van elk plakje bladerdeeg wat van de shoarmavulling.
  6. Bevochtig de randen van het deeg. Vouw het deeg als een saucijzenbroodje op, plak de zijkanten op elkaar en vouw ze een stukje om. Plak ook de naad aan de bovenkant goed vast.
  7. Smeer de bovenkant van de broodjes in met losgeklopt ei. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten knapperig en licht bruin.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.