Overige video's

Bladerdeeg-tonijnquiche met olijven

Inspiratie nodig voor een quicherecept? Ga eens voor deze bladerdeeg-tonijnquiche met olijven, roomkaas en kappertjes. Quiche is veelzijdig en makkelijk om te maken: het staat lekker snel op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
23 g
Vezels 3 g
Zout 3,5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bekleed de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Meng de eieren met de roomkaas en breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de tonijn, rode ui, olijven en kappertjes door het mengsel en schenk in de quichevorm. Bak de quiche in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de rucola over en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
23 g
Vezels 3 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.