Overige video's

Bistecca ai ferri con gorgonzola - Gegrilde biefstuk met gorgonzola

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
7 g

Voorbereiden

Neem het vlees circa 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast.

Bereiden

  1. Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum.
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC.
  3. Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé.
  4. Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees.
  5. Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.