Overige video's

Bisschopswijn met kersen en cranberry

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de wijn met de rest van de ingrediënten in een pan en laat circa 20 minuten trekken, maar niet koken.
  2. Laat iets afkoelen en verwijder de kruidnagels en het vanillestokje.
  3. Serveer warm in hittebestendige glazen.
  4. Lekker met een stuk chocolade of speculaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.