Overige video's

Bietjesstamppotje met viscarré

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
3 g
Hoofdingrediënten Witvisfilet (24) Ontbijtspek (109)

Bereiden

  1. Zet de aardappels op met een schepje zout en laat ze in circa 20 minuten gaar koken.
  2. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de uien circa 5 minuten.
  3. Voeg de geraspte bieten toe, roer om en laat nog een paar minuten meewarmen.
  4. Dep de visfilets goed droog en bestrooi ze met peper en een beetje zout. Vouw er kruisgewijs twee plakjes spek omheen.
  5. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Schep de bieten erbij en stamp alles goed door elkaar. Breng de stamppot op smaak met zout en peper.
  6. Bak de vis in een koekenpan om en om in circa 10 minuten bruin en gaar. Serveer met de stamppot.
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
3 g
Hoofdingrediënten Witvisfilet (24) Ontbijtspek (109)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.