Overige video's

Bietjesstamppot met zilveruitjes en gebakken geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kook de aardappelen met zout gaar en giet ze af.
  2. Verwarm de melk. Stamp de aardappelen met de melk, 1 eetlepel olijfolie en peper tot een grove puree. Schep de bietjes erdoor. Houd even warm.
  3. Verhit de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en bak hierin de zilveruitjes 3 minuten.
  4. Haal de kaasplakken door het eiwit en daarna door paneermeel. Verhit de boter en bak hierin de kaasplakken in circa 1 minuut per kant goudbruin.
  5. Serveer de zilveruitjes op de stamppot en serveer de geitenkaas erbij. Garneer met de bieslook.

Wijnadvies

Het rood van de bietjes kleurt mooi bij rosé. Die van Jean Sablenay bijvoorbeeld. Deze kan ook de gebakken geitenkaas aan en schrikt niet van de zilveruitjeszuren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.