Overige video's

Bietjesstamppot met rucola en worstjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Snijd de aardappels in gelijke stukken en kook ze in circa 20 minuten gaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Leg op elk saucijsje een takje rozemarijn en omwikkel met 2 plakjes ontbijtspek. Verhit de olie in een koekenpan en braad de saucijsjes rondom goudbruin.
  3. Voeg 2 eetlepels water toe, roer los en laat de worstjes nog circa 5 minuten garen op middelhoge stand. Verwarm intussen de bietjes.
  4. Giet de aardappels af en stamp ze grof met de boter en melk. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep de geraspte bietjes en rucola door de aardappelpuree en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met de worstjes.  
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.