Overige video's

Bietjesstamppot met appel en gehaktballetjes
Bietjesstamppot met appel en gehaktballetjes
(1)

Bietjesstamppot met appel en gehaktballetjes

Deze stamppot is geliefd bij groot en klein. Maak ook eens een zoete stamppot met bietjes en appel, dan gaan de borden aan tafel vast leeg!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels in water met zout. Kneed intussen het gehakt met de kruiden, broodkruim en curry en rol balletjes ervan. Zet in de koelkast.
  2. Voeg na circa 15 minuten kooktijd de blokjes appel en biet toe aan de aardappels. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes goudbruin.
  3. Giet de aardappels, bietjes en appel af en schep terug in de pan. Laat uitstomen en voeg de boter toe. Stamp tot een grove puree en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de bieslook en serveer met de balletjes.

Bereidingstip

Serveer de stamppot ook eens met groenteballetjes of vissticks.

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.