Overige video's

Bietjesstamp met rode ui, dille en shoarma

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 8 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Shoarmavlees (20)

Bereiden

  1. Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. Verwarm intussen de bietjes in een steelpan.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de shoarmareepjes op een hoge stand in een paar minuten bruin. Laat daarna zachtjes bakken op een lage stand.
  3. Giet de aardappels af. Stamp ze fijn met de boter en melk en schep de bietjes en ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de dille door de stamppot en serveer met de shoarma.

Bereidingstip

Vervang de dille in dit recept door bieslook of koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 8 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Shoarmavlees (20)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.