Overige video's

Bietjessalade met linzen, asperges en bacon

15 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g

Bereiden

  1. Spoel de linzen af en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Snijd het onderste deel van de asperges en kook ze 3-4 minuten in water met zout. Giet af en spoel er koud water over. Verwarm de ovengrill. Meng de helft van de peterselie met de olie, citroensap, zout en pten in water met zout. Giet af en spoel er koud water over.
  3. Verwarm de ovengrill. Meng de helft van de peterselie met de olie, citroensap, zout en peper. Meng deze dressing door de sla en leg op een schaal.
  4. Leg de plakken bacon naast elkaar op een bakplaat en rooster onder de ovengrill in 2-3 minuten krokant.
  5. Verdeel de linzen, bietjes, asperges (eventueel gehalveerd) en geitenkaas over de sla. Leg de krokante bacon ertussen en besprenkel met olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.