Overige video's

Bietjespasta met ricotta en knapperig spek

Kookinspiratie voor doordeweeks nodig? Ga voor kleur op je bord met deze bietjespasta met ricotta en spek! Leuk om eens wat anders uit te proberen. En met die roze pasta steel je de show!
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 1,4 g
Print

Bereiden

  1. Kook de penne beetgaar. Pureer de bieten met de olijfolie, knoflook, de helft van de ricotta, citroenrasp en -sap tot een saus. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak het ontbijtspek knapperig in een droge, hete koekenpan. Giet de pasta af, roer de bietensaus erdoor en warm even door. Serveer met de overige ricotta, rucola en het krokante ontbijtspek. Maal peper erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.