Overige video's

Bietjes-quinoasalade met Caesardressing en gerookte zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 3,5 g

Bereiden

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat helemaal uitlekken.
  2. Meng de ansjovis met 50 gram van de Parmezaanse kaas, de knoflook, mosterd, azijn en mayonaise. Meng driekwart van deze dressing met de bietjes, ui, sla en quinoa.
  3. Meng goed zodat de salade mooi roze wordt. Verdeel de salade over borden en leg de gerookte zalm erbij.
  4. Verdeel de rest van de dressing over de salade en garneer met flinters van de overige kaas en de bieslook.

Wijnadvies

Bij deze quinoasalade past Bourgogne Chardonnay: een klassieke, volle wijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.