Overige video's

Bietjes in het zuur

1 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Maak de bieten schoon en schaaf ze met een dunschiller of mandoline in dunne plakjes.
  2. Kook intussen de azijn, 200 ml water, suiker en gember 4 minuten, totdat de suiker is opgelost. Laat even afkoelen.
  3. Schep de bieten in een schone weck- of jampot en giet het lauwwarme azijnmengsel en de plakjes gember erbij.
  4. Laat afkoelen, draai het deksel erop en laat minimaal 1 nacht staan voor het serveren.

Bereidingstip

Afgesloten zijn deze bietjes in het zuur circa 2 weken houdbaar in de koelkast.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.