Overige video's

Bietentagliatelle met ansjovis-gremolata
Bietentagliatelle met ansjovis-gremolata
(0)

Bietentagliatelle met ansjovis-gremolata

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef uitdagend
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
7 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Mix de bloem met de eieren, eidooiers en het bietensap in een keukenmachine in circa 2 minuten tot een grof deeg. Kneed dit deeg circa 5 minuten door en laat afgedekt 1 uur rusten in de koelkast.
  2. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en rol op een met bloem bestoven werkvlak flinterdun uit.
  3. Vouw het deeg 3x dubbel, zonder aan te drukken en snijd er 1 cm brede linten van. Herhaal met de rest van het deeg.
  4. Kook de tagliatelle in circa 3 minuten gaar en giet af.
  5. Hak de peterselie, knoflook, citroenrasp en ansjovis door elkaar. Voeg de olijfolie en naar smaak citroensap toe en meng door de pasta.
  6. Breng de bietentagliatelle op smaak met zout en peper en serveer met de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.