Overige video's

Bietensalade met kikkererwten en feta

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Scheur het brood in stukjes. Meng de knoflook met de olie.
  3. Schep de broodstukjes om met de helft van deze olie en verdeel over een bakplaat.
  4. Rooster de croutons in de oven in circa 15 minuten bruin en knapperig.
  5. Klop de rest van de knoflookolie met de wijnazijn en gember tot een dressing.
  6. Schil de bietjes en snijd ze in parten.
  7. Schep om met de kikkererwten, ui en dressing.
  8. Meng de veldsla en kruiden erdoor en spreid uit op een schaal.
  9. Verdeel de feta, pistachenoten en croutons over de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.