Overige video's

Bietenquiche met feta en dille

Lekker voor de lunch of als avondeten: deze bietenquiche met feta en dille. Met het basisrecept voor quichedeeg staat deze quiche binnen 10 minuten in de oven. Een makkelijk en lekker gerecht!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 940 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
40 g
Vezels 6 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de eieren met de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Meng de bietjes, feta en dille erdoor.
  2. Bekleed de ingevette quichevorm met het deeg. Schenk het eimengsel op de bodem en bak de quiche in de oven in circa 35 minuten gaar en goudbruin.

Bereidingstip

Gebruik voor dit recept het basisrecept voor quichedeeg (klik hier voor het recept).

Voedingswaarde p.p.
Energie 940 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
40 g
Vezels 6 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.