Overige video's

Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

16 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zachte geitenkaas (155)

Bereiden

  1. Meng in een keukenmachine de geitenkaas met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
  2. Klop in een kom de eieren los en meng deze met de melk, pannenkoekenmix, gepureerde gekookte bietjes en een snuf zout tot een glad beslag.
  3. Verhit zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Schep een dun laagje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op een middelhoge stand in circa 4 minuten gaar. Keer halverwege en herhaal tot het beslag op is.
  4. Bestrijk de pannenkoekjes met de geitenkaascrème, rol op en snijd in stukjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zachte geitenkaas (155)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.