Overige video's

Bietencurry met garnalen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
16 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Rijst (74) Biet (15) Limoen (334)

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit 3 eetlepels olie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui. Voeg 2 teentjes knoflook, de gember en tomatenpuree toe. Bak circa 1 minuut op een hoge stand.
  2. Voeg de bieten, kokosmelk en garam masala toe en kook de curry circa 10 minuten op middelhoge stand.
  3. Verhit intussen de rest van de olie in een tweede pan en roerbak hierin de garnalen met de rest van de knoflook gaar.
  4. Serveer de garnalen met de bietencurry en de rijst. Bestrooi met de koriander en leg een partje limoen erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
16 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Rijst (74) Biet (15) Limoen (334)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.