Overige video's

Bietencarpaccio met rucola en rolmops

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Hoofdingrediënten Rucola (241)

Bereiden

  1. Leg de plakken biet op een grote platte schaal of eenpersoons borden en bestrooi ze met de bosui.
  2. Klop de balsamico los met de olijfolie, zout en peper en besprenkel hier de bieten mee.
  3. Verdeel de stukjes haring en rucola over de bieten en serveer direct.

Variatie

In plaats van met haring is dit gerecht ook lekker met feta of geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Hoofdingrediënten Rucola (241)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.