Overige video's

Bietencarpaccio met gekaramelliseerde pecannoten en geitenkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de bietjes met een mandoline, kaasschaaf of scherp mes in flinterdunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs op een grote schaal.
  2. Verhit een droge koekenpan en rooster hierin de pecannoten met 1 eetlepel honing en een snufje zout in circa 3 minuten goudbruin. Hak de noten grof.
  3. Mix de geitenkaas glad met de crème fraîche. Klop een dressing van de rodewijnazijn, de rest van de honing en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de geitenkaascrème in een spuitzak en spuit toefjes geitenkaas op de bietencarpaccio. Bestrooi met de pecannoten en dille en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.