Overige video's

Biefstukspiesjes met gember en limoen
Biefstukspiesjes met gember en limoen
(1)

Biefstukspiesjes met gember en limoen

Als de barbecue aan gaat, krijgt iedereen vanzelf goede zin. Zeker als er biefstuk op de barbecue gebakken wordt! Schenk er een cabernet sauvignon bij. Tip: zet rode wijn op een warme dag voor het schenken kort in de koelkast.
Categorie hapje, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g

Voorbereiden

Meng de ingrediënten voor de marinade. Roer de biefstuk erdoor en laat minimaal 1 uur marineren.

Bereiden

  1. Rijg de gemarineerde biefstukblokjes om en om met 1 groen en 1 rood stukje paprika aan spiesen. Besprenkel met de marinade. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan.
  2. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Bak de spiesjes in circa 2 minuten rondom goudbruin. Ze mogen nog rosé van binnen zijn. Bestrooi de spiesjes met de sesam en bosui.

Wijnadvies

Schenk I Am Cabernet Sauvignon bij dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.