Overige video's

Biefstukspiesjes met citroen

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)

Voorbereiden

Leg de biefstukken op een plank. Meng voor de rub de citroenrasp, -sap, knoflook, oregano, een flinke snuf peper en wat grof zeezout in een vijzel. Roer de olijfolie erdoor en wrijf het vlees aan beide kanten hiermee in. Laat het vlees afgedekt 30 minuten rusten terwijl je de barbecue aansteekt.

Bereiden

  1. Snijd het vlees in gelijke blokjes en rijg ze aan de spiesen. Wacht tot de kooltjes gloeien en er geen vlammen meer te zien zijn.
  2. Rooster de biefstukspiesen aan beide kanten op het rooster van de barbecue. Lekker met dikke yoghurt-knoflooksaus en een pastasalade met tomaatjes (klik hier voor het recept).
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.