Overige video's

Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa
Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa
(0)

Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa

Lekker van de grill: een biefstukspiesje met pittige tomatensalsa! Een rode wijn past perfect bij dit recept.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Snijd de biefstuk in gelijke blokjes van circa 2 cm en doe ze in een kom. Bestrooi met de Mexicaanse kruiden en voeg de olie toe. Meng het vlees met de marinade en laat minimaal 30 minuten marineren.

Bereiden

  1. Halveer voor de salsa de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in heel kleine blokjes en schep in een kom om met wat zout, de knoflook, chilipeper en koriander.
  2. Schep het vlees nogmaals om en rijg aan de spiesjes. Verhit de grillpan en bestrijk met wat olie. Gril de spiesjes om en om in circa 2 minuten bruin. Het vlees mag van binnen rosé blijven. Serveer de spiesjes met de salsa.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept een Argentijnse Shiraz-Malbec. Deze krachtige wijn combineert uitstekend met gegrild vlees.

Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.