Overige video's

Biefstuk van de grill met paprikasalsa

Op zoek naar een goed recept voor biefstuk van de grill? Maak er eens een paprikasalsa bij! Lekker met aardappelsalade of pitabrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Print

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de paprika's, sjalotten en knoflook op een bakplaat en bestrooi met de rozemarijn, paprikapoeder, zout en peper. Giet 1 eetlepel olijfolie erover en schep alles om. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Neem uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.
  2. Dep intussen de bief­ stukken goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Laat staan tot gebruik.
  3. Snijd de geroosterde paprika, sjalotten en knoflook in kleinere stukken en meng in een kom met de peterselie, kappertjes en nog 1 eetlepel olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Rooster de biefstukken op de barbecue 1­2 minuten per kant. Serveer direct met de salsa. Lekker met aardappelsalade of pitabrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.