Overige video's

Biefstuk van de barbecue
Biefstuk van de barbecue
(0)

Biefstuk van de barbecue

Hoe bak je de perfecte biefstuk van de barbecue? Zorg dat je een vleesthermometer hebt! Zo zorg je ervoor dat je biefstuk altijd lekker mals is.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
  2. Gril 2-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte en gewenste gaarheid (zie tip). Serveer de biefstuk met een saus naar keuze.

Bereidingstip

Heb je een vleesthermometer? Gebruik dan dit schema voor de gewenste kerntemperatuur van de biefstuk: 45-50°C: rood, 55°C: licht doorbakken, 60°C: medium doorbakken, 70°C: doorbakken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.