Overige video's

Biefstuk met sjalotten-portsaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
6 g

Bereiden

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees goudbruin.
  2. Voeg de boter toe en bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken.
  3. Schep het vlees uit de pan en laat het afgedekt even rusten.
  4. Voeg de rest van de olie bij het bakvet en fruit de sjalotten erin. Blus af met port of rode wijn. Voeg de bouillon toe en stoof 3-4 minuten. Roer de bosvruchtenjam en rozemarijn erdoor.
  5. Serveer de sjalottensaus bij de biefstuk. Lekker met gekookte aardappels en sperziebonen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.