Overige video's

Biefstuk met rodewijn-chocoladesaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Begin met de saus. Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en fruit 1 theelepel gesnipperde sjalot, ½ teentje geperste knoflook en een snufje tijm.
  2. Blus af met een scheut vleesbouillon en giet een scheutje rode wijn erbij. Laat iets inkoken.
  3. Roer er ½ theelepel gehakte pure chocolade door en laat deze smelten. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bak in een ander gourmetpannetje de biefstuk in olijfolie. Serveer het vlees met de saus.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.