Overige video's

Biefstuk met paprika-tijmsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Rode paprika (305) Biefstuk (87)

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en paprika 3 minuten.
  2. Voeg de room, tijm en zout en peper toe en kook zachtjes 5 minuten. Pureer deze saus.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en de boter en bak hierin de biefstuk, bestrooid met zout en peper, in 2-3 minuten per kant (afhankelijk van de gewenste gaarheid) goudbruin.
  4. Serveer de saus bij de biefstuk.

Wijnadvies

Het liefst rood van het wat kloeke soort. Schenk vrij uit Sensas Cabernet Syrah, Château Pessange of Jean Sablenay Cabernet Sauvignon. Rood uit de ‘Nieuwe Wereld' smaakt ook voortreffelijk: Danie de Wet Cabernet Merlot, Sunny Mountain Shiraz Cabernet of Viña Maipo Carmenère.

Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Rode paprika (305) Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.