Overige video's

Biefstuk met paprika, paté en paddenstoelen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de grotere paddenstoelen een keer door. Schep 3 eetlepels olijfolie door de paprikarepen.
  2. Rooster de paprika in een hete grillpan of koekenpan. Bak de paddenstoelen in de rest van de olijfolie. Houd de paprika en paddenstoelen even warm.
  3. Verhit de boter. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze per kant 1,5 minuut voor rood, 2-3 minuten voor rosé of 4 minuten voor doorbakken.
  4. Serveer de biefstuk op een bedje paprika. Leg op de biefstuk een plakje paté en leg de paddenstoelen bestrooid met zout en peper eromheen.
  5. Lekker met aardappelpuree waaraan bosui is toegevoegd.

Variatie

Vervang paté eens door een plakje blauwe kaas (gorgonzola, Danish blue of roquefort). In plaats van paprika zijn geblancheerde geroerbakte peultjes met wortel ook heel lekker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.