Overige video's

Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Mosterd (259)

Voorbereiden

Neem de biefstukken een kwartier van tevoren uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.

Bereiden

  1. Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  2. Fruit de sjalotjes in het bakvet. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten.
  3. Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus. Garneer eventueel met wat takjes tijm.
  4. Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry's met appel en frambozen.

Variatie

Vervang de sjalotjes door rode ui. Voeg rode wijn toe in plaats van port.

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.