Overige video's

Biefstuk met mosterd en kruiden

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
9 g

Bereiden

  1. Wrijf de biefstukken in met 2 eetlepels olijfolie, bestrooi met zout en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Pureer de ansjovisfilets, knoflook, peterselie en 1/3 van de bosui met circa 50 ml olijfolie tot een grove pasta. Zet apart.
  3. Kook de aardappels. Giet ze af en stamp er een puree van met de rest van de bosui en een scheutje olijfolie. Houd warm.
  4. Schaaf de komkommer in lange linten en meng er de wijnazijn, honing en zout en peper naar smaak door.
  5. Verhit een grillpan en rooster de biefstukken 2-3 minuten per kant. Bestrijk de biefstuk met de mosterd en serveer op warme borden. Verdeel de kruidenpasta en kappertjes erover.
  6. Serveer met de aardappelpuree en komkommersalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.