Overige video's

Biefstuk met koriander-cashewpesto

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)

Bereiden

  1. Begin met de koriander-cashewpesto. Pureer daarvoor de knoflook, koriander en cashewnoten grof. Giet er een straaltje olijfolie bij en meng goed.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter en laat deze bruin worden. Leg de biefstukken in de hete boter en bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken.
  3. Serveer de koriandercashewpesto bij de biefstuk.
  4. Lekker met een groene salade met tomaat en gebakken aardappels.

Variatie

Vervang koriander door platte peterselie. In plaats van cashewnoten zijn blanke amandelen ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.