Overige video's

Biefstuk met gember-sesamjus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)

Bereiden

  1. Rooster de sesamzaadjes heel kort in een droge, hete koekenpan en zet ze apart.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de biefstukken rondom bruin en gaar ze 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken.
  3. Schep het vlees uit de pan en laat het afgedekt even rusten.
  4. Fruit de knoflook in het bakvet. Voeg citroensap, gembersnippers, 2 eetlepels van de gembersiroop en de sojasaus toe. Schep de sesamzaadjes erdoor.
  5. Serveer de gembersesamjus bij de biefstuk.
  6. Lekker met (wilde) rijst en peultjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.