Overige video's

Biefstuk met bonensalade en gorgonzola

4 gemiddeld hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
16 g

Bereiden

  1. Meng de olijfolie met de tijm. Bestrooi de biefstuk met zout en peper en wrijf het vlees in met de tijmolie.
  2. Kook de haricots verts in 5-6 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Rooster de biefstuk circa 2 minuten per kant op de barbecue. Zet de gorgonzola in een ovenvast schaaltje aan de zijkant erbij tot de kaas licht smelt.
  4. Meng de rucola met de radicchio en verdeel de haricots verts met de tomaatjes en rode ui erover. Meng de knoflook met de olijfolie extra vergine, balsamicoazijn, zout en peper.
  5. Snijd de biefstuk in plakken en leg het vlees op de salade. Besprenkel met de balsamicodressing en verdeel de gorgonzola over de salade.

Bereidingstip

Neem in dit recept in plaats van biefstuk ribeye of entrecote.

Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.