Overige video's

Biefstuk met blauwe kaas en sjalotten-portsaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g

Bereiden

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en omwikkel ze aan de smalle kant met de parmaham.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en de boter en bak hierin het vlees goudbruin. Bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken biefstuk.
  3. Schep het vlees uit de pan. Dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.
  4. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en fruit hierin de sjalotten. Blus af met de port.
  5. Voeg de bouillon toe en stoof 3-4 minuten. Roer de jam en rozemarijn erdoor.
  6. Leg een blokje blauwe kaas op de biefstuk en serveer met de sjalottensaus.
  7. Lekker met aardappelpuree en geroosterde groenten (courgette, paprika en trostomaatjes).
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.