Overige video's

Biefstuk met ansjovisdressing

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Mosterd (259)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak eerst de dressing. Wrijf de ansjovis fijn en voeg de knoflook, olijfolie en peterselie toe. Zet de dressing apart.
  2. Bestrijk de biefstukken met de olie en strooi er zout en peper over. Schroei ze aan beide kanten dicht in een hete grillpan of koekenpan.
  3. Bestrijk de bovenkanten licht met mosterd. Zet het vlees daarna in het midden van de hete oven. Afhankelijk van de dikte voor rood vlees 4-5 minuten, voor rosé 7-8 minuten.
  4. Serveer de biefstukken op warme borden met de ansjovisdressing en bestrooi met bosui.
  5. Lekker met tagliatelle en geroosterde plakken courgette.

Bereidingstip

Voeg eens 1 theelepel citroenrasp aan de dressing toe.

Variatie

Vervang de mosterd door tomatentapenade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.