Overige video's

Biefspiesjes met dip van blauwe kaas

Lekker van de barbecue: biefspiesjes met dip van blauwe kaas. Dit recept – en dan vooral de blauwe kaas dip – is verrassend lekker en weer eens wat anders dan de standaard biefspiesjes.
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Week houten satéprikkers in water. Schud het vlees om met wat zout en peper. Rijg het vlees aan de prikkers en bestrijk rondom met een kwastje met olijfolie.
  2. Gril de spiesjes in maximaal 2 minuten rondom in een grillpan of op de barbecue.
  3. Maak een dip van de kazen. Maal in een keukenmachine glad met de melk en serveer bij de spiesjes. Bestrooi met peterselie.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.